Variante pentru cina – una pe zi

 ce mancam la cina

– File de peste( somon, crap, pastrav, ton) – 200-250g la gratar sau la cuptor + 1 cartof fiert sau copt in coaja cu 1 lingura smantana( 12% grasime) + 1 salata verde.

– 2 felii de carne slaba (curcan, roast beef, muschi file de porc, muschide vita la cuptor) + legume asortate fierte la abur (conopida, spanac, dovlecel) + 1 felie paine

– 1/2 piept de pui la gratar cu ierburi aromate + 50g paste fierte cu 1 cub de unt + salata asortata

– 1 kebab de porc, pui sau miel + 4-5 linguri de orez fiert + legume la gratar( ciuperci, ardei, dovlecel, ceapa) + salata verde.
Kebabul poate fi inlocuit cu 2 frigarui de porc, pui sau miel.

– 200g carne de pui sau porc taiata fasii subtiri si rumenita fara ulei + 1/2 borcan de sos pe baza de rosii si legume + 5-6 linguri de orez fiert

– 2 felii carne rece( care a fost anterior gatita la cuptor) + salata orientala 4-5 linguri + 1 salata verdesau 5-6 muraturi.

– 1 felie carne (150-200g ) porc, vita sau pui preparate la gratar + 4-5 linguri piure de cartofi + 1 salata asortata sau 5-6 muraturi.
Carnea poate fi inlocuita cu organe(ficat, ficatei, rinichi) preparate la gratar.

Be Sociable, Share!
teste de cultura generala
November 27, 2007 Posted Under Diete

Leave a Reply

*